Takstativ til Audi Q8 e-tron

Takstativ og takbokse til Audi Q8 e-tron Sportback
20. oktober 2023 Edited Loading...
Takstativ til Audi Q8 e-tron

Anbefalte takstativ til Audi Q8 e-tron - også Audi e-tron

En liten avklaring først. Audi e-tron og Q8 e-tron benytter samme takstativ så lenge de har flushrails (lave langsgående profiler på taket). Det gjør imidlertid IKKE Q8 e-tron Sportback. De skal ha en annen sammensetning, og dermed passer ikke takstativene overens mellom e-tron og e-tron Sportback!

Så. Har du Q8 e-tron med flushrails eller e-tron med flushrails, kan du lese videre i vår anbefaling.

 

Neste spørsmålet er hva du skal bruke takstativet til og hva du skal transportere. Er det takboks og hovedsaklig det, så er Thule Wingbar Edge  Evo i helsort den fineste løsningen. Grunnen til at denne passer best til takbokser, er at det er et smalere takstativ som ikke stikker ut på sidene.

 

Har du imidlertid ønske om å benytte takstativet til skiholder eller sykkelholder, anbefaler vi Wingbar Evo. Grunnen er at de har 20-30 cm større lastebredde, og det er mye enklere å laste f.eks sykler av og på taket. Disse takstativene er også velegnet om du har andre praktiske gjøremål som transport av litt materialer o.l. Wingbar Evo kommer i både helsort og aluminiumsfarget. Hvilken du skal velge, er en smakssak i tillegg til at den sorte er noe dyrere. Men frakter du materialer og andre gjenstander direkte på takstativet, anbefaler vi aluminiumsfarget.

 

Vi har også et alternativ fra Yakima. Kvalitetsmessig helt på høyde med Thule, og det er egentlig ikke den helt store forskjellen mot Wingbar Edge Evo stativene fra Thule.

 

Tar du utgangspunkt i et Thule takstativ, så har du alle muligheter til å utvide med skiholdere, sykkelholdere, takbokser eller takgrinder. Samtidig har du større muligheter for å tilpasse takstativet til din neste bil også!

Viktig! Har du vanlig Audi Q8 e-tron uten flushrails?
Biler med flatt tak benytter en annen innfestning for takstativet enn de med flsuhrails. 

Klikk her for å finne din bil


Skiboks til Audi Q8 e-tron (også Audi e-tron)

De fleste forespørslene vi får ang. skiboks til Audi Q8 e-tron er etter lavtbyggende skibokser. Til dette så har vi flere alternativer, hvor både Skiguard 830T, Thule Vector Alpine og Packline NX Summit,  er svært populære. Skiguard og Packline takboksene tilpasses bilmodellen ved bestilling, og har derfor produksjonstid på fabrikk. Dette kan variere fra noen få dager til 8 eller flere uker i høysesong.

Thule skiboksene er noe vi har på eget lager, og vil følgelig kunne sendes/hentes samme eller påfølgende virkedag. En Thule takboks har en mer universal innfestning, noe som gjør at den kan justeres på takstativet og dermed brukes på de fleste biler.

  1. Skiguard 830T, 470 liter - TILPASSES Skiguard 830T, 470 liter - TILPASSES
    Skiguard 830T, 470 liter - TILPASSES
    was kr 15 950,00 Special Price kr 15 390,00
  2. Thule Flow, 410L Thule Flow 606 takboks i sort
    Thule Flow, 410L
    was kr 8 999,00 Special Price kr 8 199,00
  3. Thule Vector Alpine Sort 6135B - 380L front foran  takboks skiboks  Audi RS6 Thule Vector Alpine Sort 6135B - 380L bakluke takboks skiboks Audi RS6
    Thule Vector Alpine, 380L
    was kr 19 999,00 Special Price kr 17 790,00
Audi Q8 e-tron vist med Yakima Flushbar og Packline NX Summit takboksAudi Q8 e-tron vist med Yakima Flushbar og Packline NX Summit takboks
Audi Q8 e-tron vist med Yakima Flushbar og Packline NX Summit takboks
Thule Vector Alpine vist på Audi e-tron/Q8 e-tronThule Vector Alpine vist på Audi e-tron/Q8 e-tron
Thule Vector Alpine vist på Audi e-tron/Q8 e-tron
Skiguard 830 Touring tilpasset Audi e-tron lik Q8 e-tronSkiguard 830 Touring tilpasset Audi e-tron lik Q8 e-tron
Skiguard 830 Touring tilpasset Audi e-tron lik Q8 e-tron