Takrails.no

Takrails.no åpnet juni 2018 med formål å tilby størst mulig utvalg av lasteprodukter fra Thule til priser som er blant de beste på markedet. Med stort lager sentralt på Østlandet, kan vi raskt levere våre produkter hjem til deg. Vi etterstreber å ha det meste på lager til enhver tid, men det kan forekomme forsinkelser fra produsent, slik at noen ordre kan ta noe lenger tid. Men alle ordre som kommer inn før kl 11.00 på en virkedag, vil bli behandlet og sendt samme dag. Ordre som kommer inn etter 11.00, vil bli behandlet fortløpende og sendt neste virkedag.


Våre priser på Thule lastesystemer

Vi er opptatt av at du som kunde skal gjøre gode kjøp. Derfor har vi alle våre produkter tilgjengelig via Prisjakt.no, slik at du skal kunne se at våre priser tåler sammenligning. Skulle du mot formodning finne produktet til en bedre pris et annet sted, så send oss en melding, og vi vil se om det er mulig for oss å matche prisen.


Hvorfor velge lastesystemer fra Thule?

Det finnes flere alternativer til lastesystemer på markedet. For vår del, var valget enkelt da vi kun ønsker å tilby kvalitetsprodukter til flest mulig biler. Thule tar din sikkerhet på alvor, og leverer derfor produkter som er gjennomtestet og godkjente.


eTail Handel as

Selskapet som står bak Takrails.no har norske eiere og drives fra Oslo. Vi har tro på at kortest mulig vei mellom våre produkter og deg som kunde, er et kriterie for at du skal få best mulig opplevelse av å handle hos oss. Vi som jobber i eTail Handel, har jobbet med denne type produkter siden 1996. Vi er dermed rustet til å gi deg kvalifisert og god kjøpshjelp, når du skal finne produktene som passer dine behov og din bil. Skulle du ha noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

Har du en kjent merkevare eller spennende produkter du gjerne vil ha solgt?

eTail Handel er alltid åpne for spennende produkter og konsepter. Send oss gjerne en epost eller ring oss, så er det godt mulig vi har et konsept hvor dine produkter passer inn. Les mer om eTail Handel her