Har du mistet din Thule nøkkel?

Vi tilbyr gratis Thule reservenøkkel til alle våre kunder!

Som kunde hos Takrails.no, kan du bestille 1 stk reservenøkkel pr låsbart Thuleprodukt du har kjøpt hos oss. Det eneste du må dekke er porto, resten ordner vi.

For å gjøre krav på din Thule reservenøkkel, må du ha kjøpt produktet du skal ha nøkkel til hos oss. For at vi skal kunne sende deg en nøkkel, må du først finne nøkkelnummeret på ditt Thule produkt. Dette finner du på låsesylinderen og består av N og tre siffer. Dette nummeret sender du til oss, sammen med navn og e-post du benyttet da du bestilte ditt Thule produkt. Vi sender deg da en en rabattkode som vil redusere prisen på din Thule reservenøkkel til 0,-. Denne rabattkoden legger du inn når du fullfører ordren i feltet for rabattkode.

1. Send oss din kontaktinformasjon til kundeservice@takrails.no

2. Du mottar rabattkode

3. Du fullfører ordren og legger inn rabattkoden før du går til betaling. Husk at det alltid er lurt å ha to stk nøkler liggende i tilfelle du skulle være uheldig en gang til.

4. Vi sender nøkkelen til deg. Husk at du må dekke frakten og at det er mulig å legge til andre produkter i ordren uten at det koster mer i frakt* (*Thule takbokser og enkelte sykkelholdere har høyere fraktsats.)