Yakima takstativ til Tesla Model Y

Yakima takstativ til Tesla Model Y
27. april 2023 Edited Loading...
Yakima takstativ til Tesla Model Y

Informasjon fra Yakima importøren

Salget av Yakima takstativ til Tesla Model Y er stanset. Har du kjøpt dette takstativet fra oss eller noen andre, vennligst kontakt forhandleren for retur


Vi har lett lenge etter et fullgodt alternativ til det originale Tesla takstativet, og nå er det bekrefetet! Yamkima, som også produserer det originale takstativet, vil i midten av mai levere dette takstativet til vårt lager. Nøyaktig dato er ikke satt, men ser du etter et lavtbyggende takstativ til din TMY, så får du det hos oss.

 

Yakima takstativet er et premium produkt, på lik linje med Thule. Hvilke av produsentene som er den beste er opp til våre kunder å avgjøre. Men sett opp mot hverandre, så har begge noe å lære av hverandre. Tilbehøret fra Yakima og Thule passer overens, med unntak av låssystemer og nøkler. Her har begge produsentene sine egne varianter.

 

En stor fordel med dette Yakima takstativet kontra det originale Tesla Model Y takstativet, er at selve stangsettet er tilnærmet helt rett. Det er dermed mye lettere å montere tilbehør som sykkelholdere og brede skiholdere. Du unngår dermed at sykler på taket blir stående i en merkelig vinkel til siden!

Vi har allerede lagt ut den komplette pakken så du kan se på spesifikasjon og monteringsanvisning, samt bestille ditt Yakima takstativ her >>

Spørsmål om Yakima takstativet til Tesla Model Y?

Du kan gjerne sende oss en e-post til [email protected] eller ringe oss på 22 12 02 39