Thule takstativ og sykkelholder til Volkswagen ID.3

Thule takstativ og sykkelholder til Volkswagen ID.3
19. oktober 2020
Thule takstativ og sykkelholder til Volkswagen ID.3

ID3 er dessverre ikke typegodkjent for taklast

Volkswagen ID.3 1ST er ikke typegodkjent for last på taket og vil dessverre ikke komme med hengerfeste eller mulighet for montering av takstativ. Volkswagen ID3 har mulighet for transport av ski gjennom skiluke, som er standards på Plus og Max.

 

Finnes det alternative løsninger for ski og sykkelholdere på taket til Volkswagen ID.3?

Pr idag har ikke Thule sykkel- eller skistativ til Volkswagen ID3. Det vil uansett ikke produseres noen løsninger for takstativ fra Thule til Volkswagen ID3 første generasjon, før den eventuelt blir typegodkjent for taklast. Godt mulig dette vil komme en gang i fremtiden.

 

Hva med vakuum/sugekopp takstativ til Volkswagen ID3?

Siden bilen ikke er typegodkjent for taklast, vil det være ulovlig å transportere noe som helst på taket av en ID3. Ved en eventuell kontroll, vil man få pålegg om å fjerne all taklast før man får kjøre videre.

 

Sykkelholder til hengerfeste Volkswagen ID.3

Har din ID.3 transportfeste, kan du benytte Thule sykkelholdere til hengerfeste. Men Volkswagen ID.3 transportfeste har en maksbelastning på 55kg. Det gjør at du på tenke igjennom vekten på sykkelholder og sykkel/ler under ett. Her ser du våre sykkelholdere til hengerfeste

 

Ekstra bagasjeboks til Volkswagen ID.3

Har du transportfeste, kan du benytte Thule Easybase til Volkswagen id3. Til denne kan du bruke Thule Easybag som rommer hele 313 liter, og er konstruert med lavset mulig vekt.
I løpet av vinter/vår 2021 så får vi også inn den nye Thule Onto bagasjeboksen. Dette er en helt by bagasjeboks for hengerfeste som er perfekt for deg som trenger mer bagasjeplass, men ikke ønsker å kjøpe sykkelholder eller base. For Thule Onto bagasjeboks er kommer med integrert feste til hengerfeste, baklys og skiltholder. Dermed kan du enkelt hekte av og på bagasjeboksen når du trenger den. Bagasjeboksen kan også pakkes sammen, når den ikke er i bruk. Nye Thule Onto bagasjeboks finner du her.

 

Hva med sykkelholder til bakluke på Volkswagen ID3?

Foreløpig er det ingen tilgjengelige løsninger for transport av sykkel på bakluken.