Takstativ til Polestar 2 - Nå tilgjengelig

Thule takstativ til Polestar 2
22. oktober 2019
Takstativ til Polestar 2 - Nå tilgjengelig

Thule takstativ til Polestar 2

Thule har nå lansert monteringskitt til Polestar 2. Takstativene som passer til Polestar 2 finner du her

Sykkelholder til Polestar 2

Siden Polestar 2 kommer med hengerfeste, så har vi flere alternativer til sykkelholdere. Se sykkelholdere til hengerfeste her Polestar oppgir at Polestar 2 kan trekke inntil 1500kg, som er betraktelig mer en Tesla Model 3 sine 910 kg.

Polestar 2 leveres med glasstak, men er likevel typegodkjent med 75 kg taklast. Det vil si at vi etterhvert vil få inn takstativ til Polestar 2. Det er ikke avklart hvilke type Thule takstativ bilen vil få, så dette kommer vi tilbake på.
Vi får spørsmål om vi leverer takstativ som festes med sugekopp til bilens tak, og det gjør vi ikke. Ene og alene for at dette ikke er et godkjent alternativ i Norge, selv om det selges på nett.

Perfekt familiebil?

Polestar 2 blir en real konkurrent til Tesla med en rekkevidde på 500km, hurtiglading, og to motorer med samlet effekt på 408HK. Det betyr en realt rask familiebil, med solid hengerfeste og typegodkjenning for taklast. Det betyr at du kan både få med deg sykkelholder til elsykler, skistativ og eller takboks. I tillegg så får den et bagasjerom på 440 liter, fordelt mellom 405 liter bak og 35 liter foran. Stor bakluke og nedfellbare bakseter, så parkerer Polestar 2 den Tesla Model 3.