Takstativ til BYD Tang - oppdatert

Takstativ til BYD Tang
23. september 2021 Edited Loading...
Takstativ til BYD Tang - oppdatert

Takstativ til BYD Tang - oppdatert

Vi har nå fått satt sammen de komplette pakkene med takstativ til BYD Tang fra Thule. Disse pakkene inneholder alt du trenger til et komplett takstativ. Vi kan tilby alle variantene av Thule takstativ til BYD Tang, da denne leveres med flushrails - altså lave takrails du ikke kan gripe rundt.

Vår anbefaling er Thule Wingbar Evo Edge takstativene. Her er fotfestet plassert i enden av takstativet, slik at du får en mer kompakt og rent utseende. MEN har du behov for å bruke takstativet til mer enn en skiboks/takstativ, anbefaler vi at du går for "vanlig" Wingbar Evo. Her ligger selve stangen i takstativet på oppsiden av innfestningen. Takstativet blir ikke høyere av den grunn, men du får 20-30 cm ekstra lastebredde, noe som er godt å ha om du trenger kajakk- eller sykkelholder, alternativt skal frakte materialer/plater.

 

Her har du de anbefalte komplette pakkene med takstativ til BYD Tang:

  1. Thule EVO Squarebar takstativ 2 bøyler Thule EVO Squarebar takstativ 2 bøyler
    Thule EVO Squarebar takstativ 2 bøyler
    kr 3 199,00
  2. Thule EVO Wingbar takstativ 2 bøyler Thule EVO Wingbar takstativ 2 bøyler
    Thule EVO Wingbar takstativ 2 bøyler
    kr 3 729,00
  3. Thule EVO Wingbar sort takstativ 2 bøyler Thule EVO Wingbar sort takstativ 2 bøyler
    Thule EVO Wingbar sort takstativ 2 bøyler
    kr 4 279,00
  4. Thule EVO Wingbar Edge sort takstativ 2 bøyler Thule EVO Wingbar Edge sort takstativ 2 bøyler
    Thule EVO Wingbar Edge sort takstativ 2 bøyler
    kr 4 998,00

Skiboks til BYD Tang

Når du skal velge takboks/skiboks til din BYD Tang, er det flere ting du bør tenke igjennom. Hva skal du ha i skiboksen, og hvor ofte skal du bruke den er noe av det som er lurt å tenke igjennom. Ett annet punkt er om man ønsker å ha en boks spesialtilpasset til BYD Tang eller om du ønsker en skiboks som du også kan benytte på din neste bil.

BYD Tang vist med Skiguard 860 T skiboksBYD Tang vist med Skiguard 860 T skiboks
BYD Tang vist med Skiguard 860 T skiboks

Hvilke skibokser passer til BYD Tang?

Ønsker du en lavtbyggende skiboks som ligger lavest mulig nedtil taket på bilen, så er det Skiguard 860T som gjelder. Dette er en takboks som tilpasses akkurat denne bilen, og vil trolig ikke passe andre biler når du evt skal bytte bil. Dette en skiboks som tilpasses på bestilling, og i skrivende stund er det ca 7 ukers produksjonstid. Dette er også en kostbar boks med åpning kun fra baksiden.

 

Skiguard eller Thule skiboks til BYD Tang?

Før du bestemmer deg for skiboks til BYD Tang, anbefaler vi at du ser nærmere på Thule Motion XT Alpine eller Thule Flow. Dette er relativt like bokser fra Thule, men med noen svært praktiske oppsider. Boksen er ca 6kg lettere, noe som passer bra til elbiler. Du kan åpne boksen fra begge sidene, slik at det er langt enklere å ta skiene inn og ut av skiboksen. Største oppsiden er også at denne boksen har justerbare fester til takstativet, slik at du kan bruke den også på din neste bil. Og gjenbruk og lang levetid på produktene er noe vi liker godt. Prisen ligger også langt lavere enn Skiguard 860T boksen.

  1. Thule Flow, 410L Thule Flow 606 takboks i sort
    Thule Flow, 410L
    was kr 8 999,00 Special Price kr 8 199,00
  2. Skiguard 860 Touring takboks tilpasses din bil ved bestilling Skiguard 860 touring takboks på BMW iX med Yakima takstativ
    Skiguard 860T Touring, 525L - TILPASSES
    was kr 15 950,00 Special Price kr 15 390,00
  3. Thule Motion XT Alpine 6295B - 450L Sort Thule Motion XT Alpine 6295B - 450L Sort
    Thule Motion XT Alpine, 450L
    was kr 12 999,00 Special Price kr 11 199,00
  4. Testvinner Thule Motion XT XL 6298B - 500L Sort takboks Thule Motion XT XL 6298B - 500L Sort - Takrails.no
    Thule Motion XT XL, 500L - TESTVINNER
    was kr 10 999,00 Special Price kr 9 399,00

Har du behov for MYE ekstra bagasjeplass, kan vi anbefale Thule Motion XT XL eller XXL. XL varianten er også testvinner i NAF takboks test! Dette er en takboks som egner seg godt til barnefamilier som har behov for mye plass, enten det er bagasje, barnevogn eller mange par ski. Billigste lavtbyggende takboksen fra Thule er Thule Flow 606

Se gjerne igjennom alternativene, og så er det bare å ta kontakt om du skulle lure på noe. Vi har stort utvalg av takbokser som også passer denne bilen, men vi har her fremhevet de vi selger mest til BYD Tang.

 

For komplett oversikt over våre skibokser - klikk her