Slik finner du riktig takstativ

10. februar 2020
Slik finner du riktig takstativ

Komplette pakker med takstativ

For å at du skal være sikker på at du får det riktige takstativet til din bil, har vi satt sammen komplette pakker med de delene du trenger. Bruker du vår takstativelger og velger bilen og type tak du har, garanterer vi at du får riktig takstativ til din bil.

 

Slik gjør du:

  1. Gå til vår takstativelger her (Les gjerne punktene nedenfor før du klikker deg videre)
  2. Velg bilmerke (Volkswagen, Toyota e.l.)
  3. Velg modell (f. eks. Volkswagen e-golf)
  4. Velg karosseri (årsmodell, antall dører osv.)
  5. Velg type tak du har på bilen (takrails du kan ta rundt, vanlig flatt tak osv.)
  6. Klikk Søk

 

Du vil nå kun få opp komplette takstativ som er tilpasset bilen du har valgt – som regel 5-7 alternativ. Alle disse passer til din bil, og du velger det takstativet som passer dine behov og preferanser best. Er du usikker på om du har valgt riktig, kan du enkelt se hvilken bilmodell du har valgt i de fire boksene.

 

Hvordan bestille et komplett takstativ?

Klikk Kjøp nå på pakken du ønsker, og alle delene legges i handlekurven. Oppgitte antall er det du trenger, så ikke fjern noen av produktene. I såfall kan vi ikke garantere at takstativet kan monteres på din bil.

 


 

Hva er fraktprisen?

Et taksativ til personbil koster 129,- i frakt, uansett hvor du bor i Norge. Alternativt kan du hente din bestilling kostnadsfritt på vårt lager rett utenfor Oslo-

 

Hvor fort kan du motta bestillingen?

Vi pakker og sender alle ordre samme eller påfølgende virkedag. Det vil si at vi kan levere lynraskt til deg. Velger du å hente din bestilling på vårt lager på Skedsmokorset, er denne normalt klar iløpet av 1-2 timer. Bestiller du etter kl 12, vil den normalt bli klar påfølgende virkedag. Du vil få hentemelding med veibeskrivelse når du kan dra til lageret.

Åpningstid utleveringspunkt er 08.00 til 15.30 (mandag-fredag)