Reservenøkler til Thule

Reservenøkler til Thule
21. juli 2020 Edited Loading...
Reservenøkler til Thule

De fleste lastesystemer fra Thule kan låses. Men som med alt annet, så hender det at nøkkelen forsvinner. Slik finner du ut hvilken Thule reservenøkkel du trenger og hvordan du bestiller en ny Thule reservenøkkel i vår nettbutikk.


Slik finner du riktig nummer på Thule reservenøkler

De fleste produktene fra Thule er låsbare, og blir da levert med en original Thule nøkkel. Frem til 2019 hadde alle låsbare Thule produkter og Thule nøkler, en N og et  tresifret nummer stanset inn i stålet/låssylinderen. Dette nummeret står enten på nøkkelen som fulgte med produktet eller på selve låssylinderen på produktet. Fra 2019 av så har Thule ikke lenger dette nummeret synlig fra utsiden og heller ikke på nøkkelen.

 

Her finner du alle våre Thule reservenøkler


Thule reservenøkkel til produkter før 2019

På tidligere Thule modeller, kan du se et tresifret nummer stanset inn på selve låsen. For å finne reservenøkkel til disse produktene, er det enklest å benytte søkefeltet øverst på siden. Du søker da etter f.eks N023. Det vil si at du skriver N etterfulgt av nummeret på din lås.


OBS! Thule reservenøkler til produkter etter 2019

Nye Thuleprodukter, produsert etter 2019, vil du kun finne nummeret du trenger på nøkkelen som fulgte med da produktet ble kjøpt.

Merk at dette IKKE står noe annet sted, og det kan derfor være lurt å skrive ned nummeret på nøkkele et sted du ikke glemmer så lett. Om uhellet skulle inntreffe og du mister den siste nøkkelen samtidig med at låsen står i låst stilling i produktet, er det en mer omfattende jobb. Da må både låsen byttes og fjernes mekanisk/borres opp. Merk at du kan ha kjøpt et produkt i nyere tid hvor nummere fortsatt står ved nøkkelhullet. Dette er fordi Thule ikke har endret dette på alle sine produkter.


Kan man få en nøkkel til alle Thuleproduktene?

Thule One Key låssystem er et sammensatt sett med 4, 6, 8, 12 eller 16 låser, hvor du bruker en og samme nøkkel på alt. Settene kommer med valgte antall låser, to nøkler, samt spesialnøkkel for å trekke ut eksisterende låser. Thule One Key låssystem finner du her.

 

 

  1. Thule one key system med 4 låser Thule one key system med 4 låser
    Thule One-key system 4 låser
    was kr 499,00 Special Price kr 439,00
  2. Thule one key system med 6 låser Thule one key system med 6 låser
    Thule One-key system 6 låser
    was kr 599,00 Special Price kr 529,00
  3. Thule one key system med 8 låser Thule one key system med 8 låser
    Thule One-key system 8 låser
    was kr 799,00 Special Price kr 709,00
  4. Thule one key system med 12 nøkler
    Thule One-key system, 12 låser
    was kr 899,00 Special Price kr 789,00
  5. Thule One Key System 4516 med 16 låser
    Thule One-key system, 16 låser
    was kr 999,00 Special Price kr 879,00

Et siste tips på veien :)

Skal du bestille reservenøkler, så er det lurt å bestille to. Har du mistet en, så er det fort gjort at det skjer igjen. Husk å notere ned nummeret på nøkkelen et lurt sted, f.eks i bilens instruksjonsbok eller vognkort.