Nyheten Thule Arcos bagasjeboks - tilpasset til elbiler

Nyheten Thule Arcos bagasjeboks
5. september 2022 Edited Loading...
Nyheten Thule Arcos bagasjeboks - tilpasset til elbiler

Thule Arcos bagasjeboks - for deg som trenger mer bagasjeplass

Første informasjonen vi fikk om Thule Arcos bagasjeboksen var at den var en alt i ett løsning som du enkelt hektet av og på tilhengerfestet. Men nå som den er klar for lansering, har Thule gjort den enda mer brukervennlig. Opprinnelige løsningen var festet integrert i boksen, noe som gjorde den uhåndterlig for en person. Det gikk, en det ble en del plunder om man skulle gjøre det alene. Derfor har Thule skilt Arcos platformen og boksen fra hverandre. Det betyr at du først setter på platformen, og deretter hekter på boksen. Utseendemessig ingen endring. Bare mye enklere å montere for en person!

Bagasjeboksen kommer med integrert feste for vanlige tilhengerfeste, og hektes av og på på en eklen måte - akkurat som den tilgjengelige Thule Onto bagasjeboksen. Den vil være låsbar både til hengerfeste og lasterom, samt ha integrert belysning og skiltholder.

Når det kommer til skiltplate, så kan du bestille en skiltplate til bagasjeboks/sykkelholder når du handler hos Takrails.no

Ultimate bagasjeboksen for den aktive vannsportutøveren

Den nye Arcos bagasjeboksen fra Thule er boksen alle vannsportentusiaster har ventet på. En solid, vanntett og låsbar bagasjeboks som ikke er i veien for annet tilbehør. Er du fridykker eller kiter, vil du rask oppdage fordelene med denne boksen. Enkel tilgang til den låsbare oppbevaringen, som tåler vann, sand og snø. Våtdrakt og snorkelutstyr legges raskt ned i boksen uten at du trenger å bekymre deg for at vann og smuss skal ødelegge bilens bagasjerom. De færreste tenker over at fuktig og vår bagasje kan i værste fall ødelegge bilens elektronikk som kan være plassert i bagasjerommet. Samtidig slipper du å få unødvendig dugg i bilen som følge av fuktige klær.

Thule Arcos - like genial gjennom vinteren

For de som er kjent med fordelene til Thule BackSpace bagasjeboks, vet hvor praktisk det er med den ekstra bagasjeplassen en slik løsning gir. Thule Arcos vil på mange måter fungere endra bedre på vinteren enn tidligere modeller, da den er produsert i plast og ikke tekstil. Det gjør at den tåler kulde enda bedre! Den vil også holde samme temperatur som utenfor bilen, og du slipper dermed snøsmelting inne i bilen. Til og fra skibakken, vil denne boksen være helt fantastisk ift transport av skistøvler, barneski, akebrett og lignende.

 

Bagasjeboksen Thule Arcos kommer i to størrelser

Thule Arcos medium bagasjeboks - 300 liter
Thule Arcos large bagasjeboks - 400 liter