Hva er FIX4BIKE-hengerfeste?

Hva er FIX4BIKE-hengerfeste?
5. mai 2021 Edited Loading...
Hva er FIX4BIKE-hengerfeste?

Hvilken type hengerfeste har du?

Vær oppmerksom på at det er finnes ulike varianter av hengerfeste på spesielt nyere biler. Grunnen til dette er rett og slett for å begrense bruken av tilbehør på hengerfester som har en maksimal vektbegrensning som er lavere enn "normale" hengerfester. 
Fix4Bike er en ny type hengerfeste med en fysisk sperre på hver side av kulen. Sperren betyr ikke noe ift bruk av tilbehør, men åpner for ny og enklere måte å feste tilbehør. Tilbehør med Fix4Bike feste, klikkes enkelt på hengerfestet og løses enkelt ut ved å trykke på en knapp. Tilbehøret støttes bedre rundt selve hengerfestet.
 

Hvilket tilbehør kan du bruke på Fix4Bike-tilhengerfeste?

I utgangspunktet kan du bruke alt av tradisjonelt Thule tilbehør på Fix4Bike tilhengerfester. Eneste du må tenke på er at biler med Fix4Bike Transportfester (ikke tilhengerfeste) som regel har en lavere maksimal lastevekt enn tradisjonelle hengerfester. Kontroller hva ditt tilhenger/transportfeste er oppgitt til i bilens vognkort eller instruksjonsbok.
Når du skal beregne vekten av tilbehør som f.eks en sykkelholder, så må du ta med sykkelholderen, samt syklene du skal ha med. En sykkelholder for 3 sykler til hengerfeste kan fort veie 15-20kg. Har du i tillegg 3 elsykler a 25kg, så er du fort oppe i 90kg.
 

Kan du trekke tilhenger og varehenger med Fix4Bike tilhengerfeste?

Ja, så lenge du har et tilhengerfeste av Fix4Bike type kan du det. Har du derimot et Transportfeste med Fix4Bike kan du ikke det. Volkswagen ID.3 er et eksempel på bil som har Fix4Bike Transportfeste og med denne bilen kan du ikke trekke tilhenger.

 

Kan du bruke en Fix4bike sykkelholder på et vanlig tilhengerfeste?

Nei. Dette fordi Fix4Bike tilbehør festes til hengerfestet på en annen måte enn vanlig tilbehør.

 

Hvordan ser jeg om et tilbehør er tilpasset Fix4Bike hengerfester?

Vi har lagt på denne illustrasjonen på alt tilbehør som er tilpasset Fix4Bike. Du finner illustrasjonen både på bildet, samt i øverste teksten på produktsiden.

 

Noe som er uklart?

Har du spørsmål rundt Fix4Bike hengerfester, så kan du ta kontakt med kundeservice, så svarer vi deg raskt og godt på det du trenger å vite.