Thule Go Pack set til takboks

Thule Go Pack set til takboks

Thule Go Pack set til takboks

Elegant sett med bager spesialtilpasset for å organisere gjenstander i skiboksen

kr 1 899,00
På lager: Sendes i morgen.
SKU
THU800603

Thule Go Pack sett er et sett med slitesterke bagger tilpasset Thule takbokser, men fungerer like godt som en vanlig bag for korte og lengre turer. Med sine 60 liter, er baggen en medium stor bag med ekstra stor åpning i toppen. Baggen har både korte og lange stropper, slik at den enten kan bæres i hendene eller over skulderen. Den har også håndtak på kostsidene slik at den enkelt skal kunne trekkes ut fra takboksen.

Egen ID-lomme på den ene kortsiden, gjør at du han enkelt merke baggen med enten hva som er i den eller hvem som eier den. Dette er ekstra hending hvis du har flere bagger i skiboksen. 

Baggen veier kun 0.8kg og kan flatpakkes når den ikke er i bruk.

Settet består av totalt fire bagger á 60 liter, men unike fargekoder i ID-feltene. Perfekt om familien skal på skitur, og hver og en har sin egen bag med hjelm, briller etc, eller en bag til hjelmer, en til ekstra varme klær osv.

Mer informasjon
ProdusentThule
Produktet veier (kg)10.0000
Write Your Own Review
Du omtaler:Thule Go Pack set til takboks

Praktisk informasjon rundt bestilling

.

Når blir bestillingen sendt?

Vi sender varene til deg samme eller påfølgende virkedag.

Hva koster frakten?

Vi har fast frakt på alle ordre, og sender til deg for kun 99,-. Takbokser og enkelte sykkelholdere er store, og vil derfor bli levert hjem til deg for kun 299,-.

Hvordan betale?

Vi tilbyr Klarna faktura, hvor du betaler 14 dager etter varen er sendt fra oss, kortbetaling eller Klarna konto hvor du kan dele opp betalingen.

Hold deg oppdatert på hvor forsendelsen din er

Om du laster ned PostNord appen, vil du så snart ordren har gått ut fra vårt lager, får varsler om levering direkte på din mobil.

Ønsker du å snakke med oss?

Har du spørsmål før, under eller etter en bestilling? Da kan du enten ringe oss på 92 33 21 87 eller sende en mail til kundeservice@takrails.no