Thule Ski roller skibag 225122 sort

Thule Ski roller- 175cm black

Thule Ski roller- 175cm black

Romslig skibag med polstring for beskyttelse og hjul for enkel transport.

kr 1 999,00
På lager: Sendes i morgen.
SKU
THU225122

Thule RoundTrip Ski Roller 192cm

En romslig skibag med hjul og polstrede «ermer» over skituppene for å sikre at utstyret kommer trygt frem til enhver destinasjon.

Beskytt ski og klær og hold orden med polstrede «ermer» over skituppene. Minimer slapphet med forsterkninger øverst og nederst på bagen. Komfortabel transport og navigering med lettrullende hjul og flere håndtak på endene, oppå og på siden av bagen. Oppbevar flere lag og tilbehør i den innvendige lommen med glidelås. Enkel, pålitelig tilgang fra solide YKK-glidelåser. Forenkle pakking og henting av utstyr med en S-formet glidelås som slynger seg rundt bagen. Skill skiene med en avtakbar, polstret skillepute som også kan brukes som ståmatte. Forhindre at utstyret flytter på seg med innvendige og utvendige kompresjonsstropper. Plass til to par slalåmski opptil 192 cm, pluss staver. Forhindre tyveri med låsbare glidelåser (låsen selges separat)

Thule RoundTrip Ski Roller 192cm

Mer informasjon
ProdusentThule
BruksanvisningTHU225122b.pdf
Produktet veier (kg)0.0000
Write Your Own Review
Du omtaler:Thule Ski roller- 175cm black

Praktisk informasjon rundt bestilling

.

Når blir bestillingen sendt?

Vi sender varene til deg samme eller påfølgende virkedag.

Hva koster frakten?

Vi har fast frakt på alle ordre, og sender til deg for kun 99,-. Takbokser og enkelte sykkelholdere er store, og vil derfor bli levert hjem til deg for kun 299,-.

Hvordan betale?

Vi tilbyr Klarna faktura, hvor du betaler 14 dager etter varen er sendt fra oss, kortbetaling eller Klarna konto hvor du kan dele opp betalingen.

Hold deg oppdatert på hvor forsendelsen din er

Om du laster ned PostNord appen, vil du så snart ordren har gått ut fra vårt lager, får varsler om levering direkte på din mobil.

Ønsker du å snakke med oss?

Har du spørsmål før, under eller etter en bestilling? Da kan du enten ringe oss på 92 33 21 87 eller sende en mail til kundeservice@takrails.no